22 Kasım 2008, 07:41:09 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Portal   Forum   Yardım Oyun GoogleTagged Etiket iletisim Giriş Yap Kayıt  

Onuralperen.Net Paneli

Forum Kuralları Moderatör Başvuru Arama Yapın Görüşleriniz

Forum Kurallarını Okumadan Mesaj Atmayın
Tıklayınız

Moderatörlerde Sizler Gibi Turkpol üyeleri
Tıklayınız

Arama yapmadan Mesaj Atmayınız
Tıklayınız

Onuralperen.Net Hakkında Görüşleriniz
Tıklayınız

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: İclal Aydın - Bir Yalanla Avunacak Kalbimiz
Cevap SayisiCevap Sayisi: 3 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 117 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İclal Aydın - Bir Yalanla Avunacak Kalbimiz  (Okunma Sayısı 117 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
konuskan

Administrator
------Üye Bilgileri Sr. Member

Rep Gücü: 23
Rep Puanı: 11310

Üye ID: 9

Kayıt tarihi 29 Ocak 2008, 22:55:33

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

Durumum:

Uyarı Puanı:
%0
« : 07 Mayıs 2008, 21:52:20 »

Epey olmuş, not etmişim bir yana... Yıllar önceden kalma bir konuşma. Ne kaldıysa aklımda yazmışım.

Diyor ki notlarım: Aslında bir "yalan" avutacaktı onu. Gerçek umurunda değildi. Kalbinin beklediği tek şey biraz avutulmaktı işte. Sevdiği, onu sevmiyorsa bile seviyorum desin istiyordu. Adam belli ki hiçbir zaman istediği gibi sevmeyecekti onu. Ansızın çalmayacaktı kapısı mesela. Bir sabah çalıştığı masaya bir buket çiçek bırakılmayacaktı. "Bu şarkıyı anımsıyor musun?" diye sormayacaktı telefonun diğer ucundan. Birlikte bir yemek pişirilmeyecekti asla ve domatesler doğranırken haberlere birlikte kederlenilmeyecekti. Şefkatle okşanmayacaktı ateşlenmiş alınlar. Aşk için ertelenmeyecekti hiçbir iş...

Ve... Terk edilmeyecekti hiçbir "alışkanlık"... Sıradışı olmayacaktı bu ilişki. Bütün bunları biliyordu ama birisi ona tersini söylesin istiyordu. Biri ona "özel" olduğunu, her şeyin düzeleceğini, bütün bunların geçici olduğunu söylesin istiyordu.

Sevilmemekten eskimiş kalbi bir yalanla tadilata girsin istiyordu. Razıydı, yeter ki biri kandırsaydı onu. İyi bir şey söylesin birileri, desin ki mesela "Aslında seviyor seni. Ama gösteremiyor sevgisini. Belli edemiyor işte. Öğrenmemiş nasıl sevilir bir insan? Hepsi böyle biliyorsun. Ama ben anladım, çok seviyor seni. Sen görmedin dün, arkan dönüktü ama öyle güzel baktı ki sana... Suskunluğu içine kapanıklığından, sevgisizliğinden değil inan bana."

Böyle desin istiyor birileri.

Kandırıyorum onu.

Duymak istediklerini söylüyorum.

Bir parça teselli bulsa da, o aslında sevdiğinin yalanlarını istiyor...

Eski notlarımı okurken bunu bir yana ayırıyorum. Düşünüyorum da, gittikçe büyüyor kandırılma isteğimiz galiba...

Gerçek olduğundan daha ağır geliyor çünkü artık. Daha dayanılmaz, daha kaldırılmaz oldu... İç karartan, umutsuzluğa alıştıran, bezdiren, hani olmasa daha iyi olur bir hale geldi. İşte bu yüzden artik kimin umurundaki gerçek?

Kimin umurunda yani dayanılmaz sesli bir adamın bir ses yarışmasında ön sıralara çıkması? Kimin umurunda, ciğeri var mı yok mu bilinmez insanların köşe başlarında yol tutması? Kimin umurunda gözümüze baka baka var olanı yok diye gösterenler? Kimin umurunda her akşam yok olanı varmış gibi anlatanlar?

Geçtiğimiz günlerde Pakize Suda "Genç kızlar kandırılmak istiyor" diye yazdı. Nicedir aklımdaydı aşk ve yalan yazmak. Tam da üstüne geldi Pako'nun yazısı.

Üstelik sadece genç kızlar değil kandırılmak isteyenler...

Sıraya girdik hepimiz... "Dertli gönlümüze bir yalan daha söyleyiniz, ömrümüz mutlulukla nihayet bulsun" diye beklemekteyiz.

Bal gibi fakındayız oysa. Yazının başında anlatılan sevdalı gibi... Olmayacak bir iş ama birisi "olur" desin diye bekliyoruz... Bir yalanla avunacak kalbimiz... Hepsi bu!

İclal Aydın

Tesekkur Listesi Bos.

poliyanna

Administrator
------Üye Bilgileri Hero Member

Rep Gücü: 64
Rep Puanı: 30890

Üye ID: 2

Kayıt tarihi 19 Aralık 2007, 11:10:14

Administrator

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

Durumum:

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #1 : 08 Mayıs 2008, 12:14:53 »

teşekkürler konuskan

éMRé_23

------Üye Bilgileri Newbie
*

Rep Gücü: 0
Rep Puanı: 0

Üye ID: 76

Kayıt tarihi 03 Temmuz 2008, 14:50:22

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

Durumum:

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #2 : 03 Temmuz 2008, 15:00:01 »

teşekkür ederim sağol süper paylaşım için
konuskan

Administrator
------Üye Bilgileri Sr. Member

Rep Gücü: 23
Rep Puanı: 11310

Üye ID: 9

Kayıt tarihi 29 Ocak 2008, 22:55:33

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü İtibar

Durumum:

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #3 : 10 Ağustos 2008, 01:22:54 »

sagol teşekkürler Karizmatik Karizmatik

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

Smf Kardeşliği.Com
smf.gen.tr aracılığı ile SMF kullanan siteler arasında yaptığımız SMF Kardeşliği listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliğinin Üyesidir
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Bu Sitedeki Ozel Mesajlar PmSpy 1.2.0 Ile Denetlenmektedir
Webmaster © By MeMoLi
Sitemap
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
www.onuralperen.net,mizah,youtube,video,ödev,yıllık plan,günlük plan,planlar,makale,hikaye,şaka,fıkra,kocakafalar,flash oyun,animasyon,şiir,öss,tus,üds,kpss sınav,sonuçlar Güvenlik Tarayıcısı
İp Adresiniz: Bağlantı Bilgileriniz: Konumunuz: Sistem Bilgisi:
38.103.63.60 CCBot/1.0 (+http://www.commoncrawl.org/bot.html) [Sisteme Kaydedildiniz!]