|
konuskan
|
 |
« : 07 Mayıs 2008, 21:57:48 » |
|
ÇocukLuk Ne Kadar qüzeL Şeymiş Şimdi o kAdar özLüyoruM ki ... Ne Saftık o ZmanLar .. Hepimiz Eşittik , Hepimiz qüzeLdik , Hepimiz YakışıkLıydık , Hepimiz zekiydik , Hepimizi çaLışkandık .. Hiç biRimiz bir Diğerimizden Üstün deiLdi .. hiÇ Birimiz bir Diğerimizden Üstün oLduğunu düşüNmezdi .. Gerçektik .. Yani oLması Gerekendik ... KompLeks Nedir biLmezdik , Kimseyi Ezmezdik , dünde takıLmaz Yarın oLmayacakmış Gibi Yaşardık .. Anımızın Kıymetini biLirdik . PayLaşmayı biLidik ve Severdik .. Kavqa EdinCe barışmayı Severdik , DuyquLarımızı DiLe qetirMeyi Severdik .. Mantiktan daha akıLLı oLan DuyquLarımızı Severdik ... Evet Demeyide Hayır Demeyide biLirdik . Canımız Her İstediğinde qüLer Her İstediğinde ağLardık .. Ayıp Mı oLcak ? , Havamız Mı bozuLcak ? Demezdik ; hissederdik Çünkü yaLındık.. Karmaşık deiLdik .. oLması Gereken Gibiydik ..
biZ Büyüdük Ve kirLendi Dünya DeniLen Şey ne Kadar'da Doğruymuş asLında ... BüyüyünCe Kendimizi birŞey Sandık .. Diğer İnsanLarLa Eşit oLduğumuzu Unuttuk .. ÜStün oLduğumuzu Sandık ... Nefret'i Gördük Acıyı Öğrendik .. SorumLuLuk Gördük Kayqıyı Öğrendik .. KıyasLamayı Öğrendik .. ÖğreninCe Ne Yaptık ? .... Ezmeyi Öğrendik .. Hepimizin İnsan oLduğunu Unuttuk Karşımızdakini Kırmayı Öğrendik .. DuyquLarımızı Unuttuk .. DuyquLarı Es qeÇmeyi Öğrendik ..
BüyüyünCe akıLLanıyor Muyuz Gerçektende ?? Neden '' Çocuk Gibisin '' Diyerek Küçümseriz Karşımızdakini ? BüyükLer KüçükLerden Daha mı Zeki Yani ? Kesin Mi ? Neden Daha akıLLı oLduğumuzu Düşünüyoruz ÇocukLardan ? Yoksa SavaşLarı ÇıkaranLar onLar Mı ? Yoksa Nefret Duyqusunu onLardan Mı Öğrendik biZ BüyükLer ?? Yada ParayLa Adam oLdum Sanmayı ? Yoksa , yoksa Adına '' Sınıf atLama '' DedikLeri biz İnsanLarı SınıfLara Ayıran oLuşumuda Mı onLardan Öğrentik ? Bomba Yapmayıda onLar Öğretti Demeyin Sakın ?? iLk Silah'ı kim Yaptı Acaba bir Büyük Mü ? , bir Çocuk Mu ? kimbiLir ÇocukLuğumda ben Şimdikinden Çok Daha aptaLdım ve de Ağaç daLLarından bebekLer Yaparken Başka zeki ( ! ) biR Çocuk siLah Yapıyordu , oLabiLir Mi ? neden oLmasın ? çocukLuk Zekanın Henüz qeLişmekte oLduğu Dönem'i Kapsamaz Mı ? BombaLar , siLahLar , NefretLer , SavaşLar , KompLeksLer , Küçük GörmeLer Zeki İnsanLarın Yapacağı IcatLar Mı ?? Tesekkur Listesi Bos.
|